Uitvaartcentrum Heerhugowaard

Uitvaartcentrum Heerhugowaard

Voor een uitvaart, crematie of begrafenis in Heerhugowaard: Associatie Uitvaartverzorging Heerhugowaard.

Uitvaartcentrum Heerhugowaard biedt unieke mogelijkheden en sfeervol ingerichte ruimtes.

Onze uitvaartbegeleiders helpen je graag alle wensen rond de uitvaart te realiseren. Of je nu voor een begrafenis of crematie kiest, Uitvaartcentrum Heerhugowaard biedt je de ruimte om op persoonlijke wijze afscheid te nemen van je dierbare.

Contact- en adresgegevens

Uitvaartcentrum en Crematorium De Waerdse Landen
Krusemanlaan 5
1701VN Heerhugowaard

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Bus 6: Krusemanlaan, halte Reigersdaal.
Bus 160: Oosttangent, halte Crematorium.

Onderdeel van DELA

Voorzieningen

Met uitvaartcentrum en crematorium De Waerdse Landen biedt Associatie Uitvaartverzorging ruimte aan elke uitvaart. Onze voorzieningen op een rij:

  • Het kleurrijke gebouw voelt vertrouwd, comfortabel en geborgen aan. Iedereen kan gebruik maken van de faciliteiten, ongeacht woonplaats, cultuur of religieuze achtergrond.
  • Wij hebben alle voorzieningen onder één dak: er zijn verschillende ruimtes voor rouwbezoek. Ook kan je gebruik maken van een 24-uurskamer; je krijgt een eigen sleutel waardoor je in kleine kring op een intieme wijze afscheid kunt nemen – op de momenten dat je dat wenst. Er is een goed geoutilleerde ruimte voor het verzorgen van de overledene; eventueel kan je als nabestaande helpen of aanwezig zijn bij de verzorging.
  • Voorafgaande aan een crematie of begrafenis kan de sfeervolle aula worden gebruikt. Er zijn twee beeldschermen en er is een piano die bespeeld kan worden tijdens de afscheidsbijeenkomst. Naast de ruime aula is er ook een ‘huiskamer’ die meer geschikt is voor kleine gezelschappen. In de buitenaula ‘de Waerdse Tuin’ kan een afscheidsdienst worden georganiseerd in de open lucht.
  • Bij de koffiekamers is een lounge, een prettige en informele ruimte waar de familie na afloop van de condoleance nog terecht kan voor een hapje en een drankje.

Meer informatie vind je op de website van De Waerdse Landen.

Waaksuite Alkmaar

Impressie uitvaartcentrum Heerhugowaard

Uitvaartcentrum Heerhugowaard