Open dag uitvaartcentrum Zaandam zaterdag 19 november

Uitvaartcentrum Zaandam

Op zaterdag 19 november openen wij de deuren van ons uitvaartcentrum in Zaandam (Jan van Scorelstraat 9) voor iedereen die wel eens een kijkje zou willen nemen achter de schermen van een uitvaartcentrum. Van 11.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om het uitvaartcentrum te bekijken en tips en informatie te krijgen rondom een uitvaart.

Een andere ervaring

Elke uitvaart is uniek, want deze is een afspiegeling van iemands persoonlijkheid. Ook als je al eens bij ons binnen bent geweest is het daarom zinvol om 19 november langs te komen. Want een bezoek aan een uitvaartcentrum zonder dat je afscheid van iemand komt nemen is een totaal andere ervaring. In een ontspannen sfeer ontdek je wat er allemaal voor mogelijkheden zijn.

Wat is er te zien

Uiteraard laten we onze aula en koffiekamer zien. Maar ook onze waaksuite is te bezichtigen en het is mogelijk om een bijzondere rouwauto en verzorgingsbus van binnen te bekijken.

Onze collega’s vertellen graag over de mogelijkheden bij een uitvaart. Denk hierbij aan keuze in kisten, vervoer, horeca, bloemen en wat er verder nog bij komt kijken. We laten zien hoe een urn gemaakt wordt door middel van rakustooktechniek en er is informatie beschikbaar over ‘hoe om te gaan met rouw’.

Er is live muziek, er zijn prachtige bloemen van onze huisbloemist (je krijgt ook wat mee voor thuis). En natuurlijk zijn er heerlijke hapjes van onze huispatissier.