Geurtsen

"Aandacht voor detail is belangrijk"

Als helft van een eeneiige tweeling was ‘mode’ al vroeg een aanwezig onderwerp in ons leven. Want de dagelijkse vraag was ‘gaan we hetzelfde aandoen’ of ‘wil ik juist wat anders aan’?
Omdat we al jong dezelfde smaak hadden werd het meestal de eerste optie maar omdat we ons wel wilden onderscheiden verschilden de details zoals kleur of accessoires.

En als je nu in onze kasten kijkt zie je, naast typerende ‘eigen’ stukken, nog steeds veel identieke kleding hangen! We stemmen dan ook goed met elkaar af wat we dragen naar een feestje, zodat we niet in hetzelfde verschijnen.

Twee keer per jaar gaan mijn zus en ik een weekend shoppen in een bijzondere stad. Denk aan  Londen, Milaan of mijn favoriete stad Antwerpen. Heerlijk om de tijd te hebben voor elkaar, lekker bijkletsen, een mooie stad te zien en bijzondere items te scoren. We hebben in de loop der jaren al veel kledingstijlen gehad maar kiezen de laatste jaren liever voor mooie basics met een luxere uitstraling. Dit combineren we met de laatste mode en leuke accessoires.

Toen mijn dochter jonger was, gingen we graag met z’n tweeën de stad in. Inmiddels is ze 23 en shopt ze liever met vriendinnen. Al wordt elke aankoop voor zowel kleding als meubels en accessoires voor in huis eerst in de groepsapp gezet die we met z’n drietjes hebben. Keuzes worden hierin voorgelegd en uitgebreid van commentaar voorzien en andersom doen wij dat ook. Vaak zijn we het helemaal met elkaar eens, maar soms speelt het leeftijdsverschil op en zie je een verschil van smaak.

Als administratief medewerker is zorgvuldigheid en overleg ook erg belangrijk. Geen uitvaart is hetzelfde, dus is het belangrijk op de details te letten. Een factuur moet kloppen. En ik moet er niet aan denken dat nabestaanden verkeerd geïnformeerd worden. Wanneer ik de telefoon aanneem heb ik bijna altijd iemand aan de telefoon die net een groot verlies heeft geleden. Dan maakt het uit hoe ik diegene te woord sta en ben ik blij als ik diegene weer een stukje op weg heb geholpen. Voor ruggespraak kan ik altijd terecht bij mijn collega’s. Daar hebben we geen groepsapp voor nodig, we zitten in dezelfde ruimte.

Geen dag is zo hetzelfde, dat maakt dat ik dit werk in deze branche al jaren met veel plezier doe!