iranda
"Vertel eens", hoe vaak vragen wij dit eigenlijk bewust aan elkaar? Terwijl het zulke mooie verhalen kan opleveren! Wij vroegen het aan Piet Oudega, over zijn bestuursfuncties bij de Zaanse Schans en bij onze eigen Uitvaartvereniging.
 

 

 

Hoe zorg je ervoor dat je naasten (maar ook jijzelf) geen aandacht tekort komen in deze moeilijke tijd? Wij doen dat door te kijken waar je attent voor elkaar kunt zijn.
Voelen dat een ander aan je denkt geeft zoveel vreugde!

De IJmuider Courant heeft op 5 januari aandacht besteed aan de werkdruk in de uitvaartbranche door corona:

"De meeste uitvaartorganisaties in de IJmond hebben ’aanzienlijk meer’ uitvaarten mogen verzorgen. En het is nog steeds harder werken dan voorgaande jaren. ,,Het ligt voor de hand dat corona de oorzaak is”, aldus Alexandra Howard, directeur Uitvaartverzorging IJmond.

Lees het hele artikel hier

In deze tijd, die zo anders is dan normaal, zien we gelukkig wel dat mensen aandacht voor elkaar hebben. Als collega's vinden wij dat ook belangrijk: we zorgen in eerste instantie voor nabestaanden, maar we kunnen dat niet zonder elkaar!

 

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid staan niet stil. En als deelnemer van GreenLeave zijn wij daarin natuurlijk bijzonder geïnteresseerd. Vandaar dat wij partner zijn van de ontwikkeling van een “levende” doodskist. 

Lees meer: Een bijzondere kist