Pronk

Op 14 november 2018 organiseren wij een bijeenkomst waarin u vragen kunt stellen aan de notaris.

De bijeenkomst vindt plaats van 10.00-12.00 uur in ons uitvaartcentrum aan de Velserweg 18 in Beverwijk.

De ervaring leert dat veel mensen vragen hebben over erfrecht, maar dat de drempel om naar een notaris te gaan soms best hoog is. Daarom organiseren wij deze bijeenkomst in een informele sfeer. 

Lees meer: Koffiedrinken met de notaris in Beverwijk

Vorige week heeft een groot deel van onze medewerkers de training “goed omgaan met dementie” gevolgd bij Samen dementievriendelijk.

Lees meer: Dementie-vriendelijk

Een persoonlijk verhaal van uitvaartbegeleider
Sylvette van Keulen-Kwee

Als jong meisje kreeg ik van mijn ouders een poëzie-album. Mijn familie en vrienden schreven daarin spreuken en gedichtjes waarvan ik als jong meisje de betekenis niet altijd begreep. Ik was veel meer geïnteresseerd in de mooie plaatjes en tekeningen die de bladzijdes kleurden.

Lees meer: Samenloop voor Hoop

Uitvaartverzorging IJmond heeft zich aangesloten bij de Stichting Greenleave. Dat betekent dat u vanaf nu voor elk onderdeel van de uitvaart een duurzaam alternatief kunt kiezen. Maar ook onze bedrijfsvoering zal "groener" worden, waarbij u kunt denken aan zonnepanelen op de daken van onze uitvaartcentra, led-verlichting en zuinige auto's.

Lees meer: Greenleave - een duurzame uitvaart

In een onderzoek over palliatieve zorg is gebleken, dat mensen in de periode rond het naderende einde van een dierbare, informatie missen over de uitvaart.

Lees meer: Wensen voor de uitvaart vastleggen